Ik zoek een

Bedrijf

Smits Coatings

Westlander 43
2675 RL Honselersdijk
T: 06-48224803
E: Stuur email
W: www.smitscoatings.nl
Plaats op Facebook Plaats op Twitter Plaats op LinkedIn Stuur door

Smits Coatings is een creatief en flexibel schildersbedrijf met vele jaren ervaring in het verfraaien en verzorgen van woningen, gebouwen en objecten. Voor zowel particulieren als bedrijven. Wij als proffesionals ontlasten u als opdrachtgever graag in het complete proces van inspiratie tot einderesultaat. Dit doen wij door alles voor u uit handen te nemen en van uw wens iets tastbaars te maken. Mede dankzij ons brede netwerk kunnen wij alle kanten op wat betreft onderhoud, constructie en design. Dit betekend een kwalitatief en aansluitend proces.


 


Onze diensten: Binnen en buiten schilderwerk, renovatie en restauratie, spuitwerk, behangen , glaszetten, kleuradvies, onderhoudsadvies. 


 


Het functioneren als eenmanszaak is persoonlijk en maakt deel van onze visie. Vanaf de eerste benadering, tijdens de uitvoering en bij de oplevering ziet u altijd het zelfde gezicht. Dit doet een bijdrage aan onze professionele en persoonlijke flexibiliteit en geeft bijvoorbeeld meer mogelijkheid tot aangepaste werktijden. Denk daarbij aan kinderen, huisdieren, uw baan met avond / nachtdiensten of een winkel / praktijk aan huis.


 


Voor informatie en vragen neemt u snel contact op met Smits Coatings. U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken op het nummer 06 - 48224803 of mailen naar Info@smitscoatings.nl 


 


Bekijk ons ook via social media:


 


Twitter
Facebook
Linkedin 

Openingstijden
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 13:00

Offerte aanvragen

Trefwoorden: Schilderwerk, Spuitwerk, Behangwerk, Onderhoudsadvies, Kleuradvies, Wanddecoratie, Wandafwerking, Buitenschilderwerk, Binnenschilderwerk, Schilder, Schilders, Schilderwerken, Onderhoud, Sauzen, Witten, Verf Spuiten, Houtrot, Houtrot reparatie, Houtrot sanering, Kitvoegen, Restauratie, Restauratieschilder, Restauratie schilderwerk, Renovatie

Een offerte aanvragen

*
*
*
*

Stuur mij een kopie
Ik kom langs voor een offerte in de showroom


*
Neem de bovenstaande code over

Categorieën

Geef ons je feedback Linkedin