Ik zoek een

Bedrijf

Raytec installaties

Slotenmakerstraat 25
2672 GC Naaldwijk
T: 06-54696268
E: Stuur email
W: www.ray-tec.nl
Plaats op Facebook Plaats op Twitter Plaats op LinkedIn Stuur door

Ray-Tec Installaties is een betrouwbaar en ervaren installatie bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in een groot aantal installatie werkzaamheden zoals: 

CV VERWARMING INSTALLATIE 
Voor het aanleggen van Centrale Verwarming Installaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt bent u bij Ray-Tec Installaties aan het juiste adres. 

VLOERVERWARMING 
Het aanleggen van vloerverwarming valt ook onder onze werkzaamheden. Het vast boren op een betonnen vloer, het knopen op beton netten, het insleuven in een zand-cement dekvloer of het bevestigen op isolerende PU platen. De vloerverwarming is te installeren als bij verwarming in combinatie met radiatoren, of als hoofd verwarming. 

BADKAMERS 
Met onze jaren lange ervaring in het bouwen en verbouwen van badkamers, kunnen we wel zeggen dat badkamers onze specialiteit is. Vanaf een basic tot de meest luxueuze badkamer bouwen wij in samenwerking met onze vakkundige collega’s volledig van A tot Z. Het volledige traject van tekenen, adviseren aankopen van sanitair en tegels installeren en verbouwen zit in ons pakket. 

MECHANISCHE VENTILATIE 
Gezonde lucht in huis betekent voldoende aan- en afvoer van schone lucht. Ray-Tec Installaties installeert mechanische ventilatie systemen voor zowel de particuliere als de zakelijk markt. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor uw installatiewerkzaamheden.

Offerte aanvragen

Trefwoorden: mechanische ventilatie, ventilatie, loodgieter, loodgieterswerkzaamheden, loodgieterswerk, CV installatie, cv installatie, cv ketel, vloerverwarming

Een offerte aanvragen

*
*
*
*

Stuur mij een kopie
Ik kom langs voor een offerte in de showroom


*
Neem de bovenstaande code over

Categorieën

Geef ons je feedback Linkedin