Ik zoek een

Bedrijf

P&O@Work

Zwethlaan 36 a
2675 LB Honselersdijk
T: 06-20456321
E: Stuur email
W: www.p-oatwork.nl
Plaats op Facebook Plaats op Twitter Plaats op LinkedIn Stuur door

P&O@Work is uw partner voor zaken op het gebied van personeel en organisatie.

Uw bedrijf groeit, uw team groeit en daarmee groeien ook de verantwoordelijkheden. Als alles goed gaat en de juiste mensen op de juiste plek zitten, hoeven deze verantwoordelijkheden geen enkel probleem te zijn. Maar helaas is dat niet altijd het geval, wat voor spanning binnen het bedrijf kan zorgen. En daar zit u nou net niet op te wachten. En al helemaal niet als dat betekent dat het eigen werk daarmee op hoopt.

Vaak helpt het om een onafhankelijk paar ogen mee te laten kijken en in gesprek te laten gaan met alle betrokken partijen. Dit kan nuttig zijn als de spanning hoog op begint te lopen, maar ook in andere gevallen. Denk bijvoorbeeld aan functioneringsgesprekken, de inrichting van uw organisatie, ziekteverzuim of ontslag. En of het in Nederland is of daar buiten; op Kirsten Felius van P&O@Work kunt u rekenen!

Beloften

Wanneer u een samenwerking aan gaat met P&O@Work, beloof ik u het volgende:

  1. Doelstellingen bij functioneringsgesprekken, ontslag, reorganisatie of verzuimtrajecten worden behaald met oog voor het menselijke aspect.
  2. Als u mij de vrijheid geeft, zorg ik dat het vraagstuk snel, professioneel en met beleid wordt opgelost zonder dat u er veel omkijken naar heeft.
  3. Duidelijke en zorgvuldige oplossingen of adviezen bij reorganisatie of ontslagtrajecten waarmee werkgever en werknemer op een prettige manier afzonderlijk van elkaar verder kunnen gaan.
  4. Heldere communicatie zorgt er voor dat u precies weet wat er speelt en vraagstukken snel tot het verleden behoren.
  5. Hoe onmogelijk de situatie ook lijkt, ik zorg er voor dat beide partijen met een oplossing en een goed gevoel verder kunnen.

Hoe ga ik te werk?
Een goede kennismaking is het halve werk. Tijdens dit vrijblijvende gesprek legt u uit wat er aan de hand is en waar uw behoefte ligt. Aan de hand van uw wensen maak ik een plan en een globale inschatting van de kosten. Ook kan ik voor u bereken wat het zou kosten als u geen passende oplossing vindt. U kunt dan precies zien wat mijn inzet u kan opleveren.

Ik bekijk het vraagstuk met een analytische blik en oog voor alle betrokken personen. In combinatie met mijn no-nonsense instelling, vastberadenheid en zorgvuldigheid kan ik snel en vakkundig een oplossing voor uw vraagstuk vinden en bewerkstelligen. Geen bedrijf, persoon of kwestie is hetzelfde. Alle samenwerkingen zijn daarom maatwerk. Kijk voor meer informatie over mijn diensten, beloften en werkwijze op www.p-oatwork.nl.

Wilt u liever direct weten wat ik voor u kan betekenen of wilt u overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op. Ik help u graag verder. Ook als het gaat om vestigingen in het buitenland. Met name in Zuid-Afrika heb ik ervaring en een netwerk dat inzetbaar is voor bijvoorbeeld juridische ondersteuning.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen

*
*
*
*

Stuur mij een kopie
Ik kom langs voor een offerte in de showroom


*
Neem de bovenstaande code over

Categorieën

Geef ons je feedback Linkedin