Ik zoek een

Bedrijf

MH Montage

Slotenmakerstraat 49
2672 GC Naaldwijk
T: 06-24243878
E: Stuur email
W: www.mh-montagebedrijf.nl
Plaats op Facebook Plaats op Twitter Plaats op LinkedIn Stuur door

RENOVATIE
Het renoveren van een bestaande bedrijfsruimte wordt ook door MH Montage b.v. verzorgd.
De oude panelen worden gedemonteerd en vervangen door nieuwe panelen. Deze damwand- of sandwich panelen zijn in vele kleuren leverbaar. Indien er sprake is van asbesthoudend materiaal, dan kan MH Montage b.v. zorgen voor verwijdering en afvoer van dit materiaal. Door renovatie krijgt uw bestaande bedrijfsruimte in korte tijd een geheel nieuw uiterlijk.

KNIKDAKEN
Om de kasdaken te isoleren monteren wij knikdaken. Een knikdak ontstaat door het knikken van de sandwichpanelen in de nok. Deze worden gemonteerd door middel van een gootprofiel.
Na jarenlange ervaring in het monteren van knikdaken, hebben wij ons eigen (universele)profiel ontwikkeld. Knikdaken zijn toepasbaar bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Om uw bedrijfsruimte te vergroten is een nieuwe schuur niet altijd nodig.
Door middel van glas in te leveren en een knikdak te monteren, kan uw bedrijfsruimte uitgebreid worden.
Door de isolatie is het zomers koeler en gedurende de winterse tijd warmer met als gevolg minder stroomkosten en betere werkomstandigheden. 

NIEUWBOUW
Bij de realisatie van een nieuwe bedrijfsruimte wordt de staalconstructie voorzien van damwand-of sandwich panelen. Deze panelen zijn in vele kleuren leverbaar.
De keuze van het soort panelen is afhankelijk van uw isolatie wens. Wij adviseren u graag! Op uw verzoek wordt de bedrijfsruimte voorzien van ramen en (overhead)deuren, die in elke gewenste kleur leverbaar zijn. Niet alleen het exterieur van de bedrijfsruimte is belangrijk. MH Montage b.v. besteedt ook veel aandacht aan de inrichting.
Zo kan de bedrijfsruimte worden voorzien van:

  • Tussengevels
  • WKK-ruimten
  • Ketelruimten
  • Kantoren
  • Kantines
  • Sanitair. 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf of adviesgesprek.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen

*
*
*
*

Stuur mij een kopie
Ik kom langs voor een offerte in de showroom


*
Neem de bovenstaande code over

Categorieën

Geef ons je feedback Linkedin