Ik zoek een

Bedrijf

Impuls Wisselwerk

’s-Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen
T: 0174-297641
E: Stuur email
W: www.impulswisselwerk.nl
Plaats op Facebook Plaats op Twitter Plaats op LinkedIn Stuur door

Bedrijfsprofiel Impuls Wisselwerk
Impuls wisselwerk is sinds 1996 gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling. Vanwege onze ervaring weten wij dat de klik tussen de kandidaat en de werkgever bijna net zo belangrijk is als de kwaliteit en kennis. We nemen de tijd om de bedrijfscultuur te ontdekken en zorgen voor een kandidaat die zich binnen deze cultuur thuis voelt. We bieden verschillende diensten in diverse contractvormen.

 

Uitzenden
Bij uitzenden worden arbeidskrachten op flexibele basis ter beschikking gesteld aan een opdrachtgever tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Het aantal uren en de duur van de opdracht zijn flexibel. Als opdrachtgever heeft u bij uitzenden optimale flexibiliteit, u heeft geen administratieve lasten, u draagt geen risico bij ziekte van een werknemer en u heeft geen werkgeversverplichtingen. Impuls wisselwerk verzorgt het hele traject met betrekking tot het werven en selecteren van de juiste kandidaat, voor zowel tijdelijke functies als functies met uitzicht op een vast dienstverband bij u als opdrachtgever.

 

Detacheren
Detacheren geldt wanneer Impuls wisselwerk een arbeidskracht ter beschikking stelt aan een opdrachtgever waarbij de duur van de detacheringsperiode en ook het aantal te werken uren per maand vooraf zijn vastgelegd. Ook de vergoeding voor de volledige termijn wordt vooraf vastgesteld. Detacheren biedt arbeidskracht en opdrachtgever meer zekerheid dan uitzenden. Bij detacheren heeft u een optimale combinatie van flexibiliteit en zekerheid, u draagt geen risico bij ziekte van de werknemer, u heeft geen werkgeversverplichtingen en geen administratieve lasten. Detacheren wordt veelal ingezet bij projecten.

 

Werving & Selectie
Wilt u liever direct de kandidaat in dienst nemen? Impuls wisselwerk verzorgt voor u dan de werving en selectie en berekent eenmalig een bemiddelingsvergoeding.

 

Payrolling
De personeelsadministratie van personeel kan worden overgedragen. Impuls wisselwerk neemt met payrolling naast de loonadministratie ook het juridisch werkgeverschap op zich. Een goede oplossing wanneer u zich niet wilt richten op administratieve personeelszaken zoals contracten en ziekte.

 

Assessment
Een assessments kan uitkomst bieden ter ondersteuning van een werving- en selectietraject. Hierbij wordt beoordeeld of een kandidaat of huidige werknemer geschikt is voor een functie. Impuls wisselwerk werkt met de Iscreen® methode. Dit is een krachtige online applicatie waarmee op eenvoudige wijze inzicht wordt gegeven in functioneel gedrag. Op basis van gerenommeerd psychologisch onderzoek en een exclusieve set psychologische testen is Impuls wisselwerk in staat om een psychologische screening af te nemen, te interpreteren en terug te koppelen.

 

Van-werk-naar-werk
Bij dit traject wordt op een intensieve, persoonlijke manier een (vaste) medewerker begeleid naar een nieuwe baan buiten of binnen de huidige organisatie. Nadat de capaciteiten en overige kwaliteiten in kaart zijn gebracht, gaat Impuls wisselwerk op zoek naar een passende functie. De kandidaat wordt begeleid tijdens de sollicitatieprocedure. Na de plaatsing volgt een terugkoppeling en evaluatie met zowel de opdrachtgever als medewerker.

Offerte aanvragen

Trefwoorden: uitzendbureau, vacatures, personeel, outplacement, payroll, banen, recruitment, werving en selectie, administratief, secretarieel, commercieel, assessments, advies, hrm, technisch, detacheren, uitzenden, organisatieadvies, werknemers, werkgevers, loopbaan, detachering, payroll, payrolling

Een offerte aanvragen

*
*
*
*

Stuur mij een kopie
Ik kom langs voor een offerte in de showroom


*
Neem de bovenstaande code over

Categorieën

Geef ons je feedback Linkedin