Ik zoek een

Bedrijf

De Brasserie Mirell

Wilhelminaplein 32
2671 GS Naaldwijk
T: 0174-620260
E: Stuur email
W: www.brasseriemirell.nl
Plaats op Facebook Plaats op Twitter Plaats op LinkedIn Stuur door

De Brasserie Mirell is een sfeervol ingerichte Brasserie in het centrum van Naaldwijk. U kunt bij ons terrecht voor een heerlijke lunch of een smaakvol diner. De Brasserie mirell heeft in de zomer een gezellig terras en als het wat minder mooi weer is kunt u binnen prima terecht. De Brasserie mirell heeft 2 verdiepingen met elk een eigen sfeer. 

LOKATIE 
De Brasserie mirell is gelegen aan het gezellige Wilhelminaplein te Naaldwijk. Dit bruisende centrum van het Westland heeft naast een gezellig plein ook een goed verzorgd en uitgebreid winkelcentrum. 

CATERING 
Wij verzorgen catering op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers per telefoon of e-mail 

RESERVEREN 
Wilt u graag online reserveren, maak dan gebruik van het contactformulier, vermeld in uw mail duidelijk het aantal personen de datum en de tijd waarop u graag wil reserveren. Uw reservering is pas geldig als u van ons een antwoord op uw mail heeft ontvangen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Graag zien wij uw mail een aantal dagen voor uw bezoek verschijnen. Wilt u voor vandaag reserveren, dan kunt u ons het beste even bellen.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen

*
*
*
*

Stuur mij een kopie
Ik kom langs voor een offerte in de showroom


*
Neem de bovenstaande code over

Categorieën

Geef ons je feedback Linkedin